loading...
سینما بروز

مهران مدیری با دریافت مجوز ساخت مجموعه «شوخی کردم» از شبکه نمایش خانگی، این مجموعه را به‌زودی کلید می‌زند.

مدیری کارگردانی و تهیه‌کنندگی این سریال را برعهده خواهد داشت و این مجموعه را در دو بخش 40 قسمتی با همکاری موسسه گلرنگ مقابل دوربین می‌برد.

گفته می شود بازیگران این اثر نیز همان بازیگرانی هستند که در مجموعه‌های قبلی مهران مدیری حضور داشته‌اند.

یادآور می‌شود «ویلای من» سریال ۴۰ قسمتی طنزی به تهیه کنندگی و کارگردانی مهران مدیری و فیلمنامه‌نویسی امیر مهدی ژوله و خشایار الوند است که در بسته‌بندی‌های دو قسمتی در ۲۰ مجموعه در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.

تصویربرداری سریال «ویلای من» اواخر پاییز ۱۳۹۱ آغاز شد و در هفته پایانی اردیبهشت ١٣٩٢ به پایان رسید.این مجموعه در جذب مخاطبان نتوانست به موفقیت قهوه تلخ دست پیدا کند.

مهران مدیری پیش از «ویلای من» نیز سریال ناتمام «قهوه تلخ» را با اکثر بازیگران همین سریال در شبکه نمایش خانگی کارگردانی کرده بود.

تصویربرداری فیلم سینمایی «زندگی جای دیگری است» آغاز شد و حامد بهداد در چند پلان مقابل دوربین رفت.

این فیلم به کارگردانی منوچهر هادی با ضبط پلان‌های عبوری مربوط به حامد بهداد آغاز شد. اکثر صحنه‌های فیلم در لوکیشن داخلی جلوی دوربین می‌رود.

امیر سیدزاده تهیه‌کنندگی «زندگی جای دیگری است» را برعهده دارد و حامد بهداد، نیکی کریمی، یکتاناصر و پارسا پیروزفر بازیگران اصلی این فیلم هستند.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: داود، بهیار مجرب بیمارستان است که بیماران مبتلا به مرگ را احیا می‌کند، اما اکنون مرگ به سراغ او آمده است...

عواملی که در ساخت این فیلم همکاری دارند، عبارتند از:

کارگردان: منوچهر هادی/ نویسندگان: منوچهر هادی، بابک کایدان، پدرام کریمی/ مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی/ طراح صحنه و لباس: آتوسا قلمفرسایی/ طراح گریم: سودابه خسروی/ صدابردار: جهانگیر میرشکاری/ دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: نغمه نظری/ دستیار دوم کارگردان: شهاب محسنی نژاد/ مدیر تدارکات: پرویز کاظم لو/ جانشین تولید: مهرداد متولی/ منشی صحنه: رضا بقایی/ عکاس: آرش صادقی/ مجری طرح: مجتبی متولی/ سرمایه گذاران: حامد سلگی، سید امیر سید زاده/ تهیه کننده: سید امیر سیدزاده

                                      فیلم سینمایی «سیزده» به کارگردانی هومن سیدی پروانه نمایش دریافت کرد و اولین نمایش آن در جشنواره فیلم فجر خواهد بود.

سعید سعدی تهیه ‌کننده درباره وضعیت نمایش فیلم «سیزده» گفت: فیلم سینمایی «سیزده» از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه نمایش دریافت کرد و اصلاح خاصی نداشت.

وی درباره تصمیم‌گیری درباره نمایش فیلم گفت: ترجیح می‌دهیم فیلم به اکران عمومی درنیاید و در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید و مورد قضاوت داوران، منتقدان و کارشناسان قرار گیرد.

فیلم داستانی اجتماعی را روایت می‌کند و در آن امیر جعفری، آزاده صمدی، ریما رامین‌فر، امیر جدیدی ، نوید محمدزاده، یسنا میرطهماسب، ویشکا آسایش و مهران احمدی به ایفای نقش‌ می‌پردازند.

هومن سیدی بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون پیش از این فیلم «آفریقا» را ساخته است که در بخش ویدئویی بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.

«قبل از بلوغ» در فرانسه ساخته می‌شود                                    عبدالرضا کاهانی «قبل از بلوغ» را در فرانسه مقابل دوربین می‌برد.

پیش تولید این فیلم سینمایی آغاز شده و «قبل از بلوغ» نام موقت این فیلم است که فیلمنامه آن توسط خود کاهانی به نگارش درآمده است.

فیلم داستان یک جوان افغانی – ایرانی به نام جواد است که با دختری فرانسوی از خانواده ای مذهبی با نام کارولین آشنا و زندگی اش دستخوش اتفاقاتی می شود. ظاهرا دو بازیگر اصلی فیلم از کشور فرانسه انتخاب خواهند شد اما کاهانی هنوز تصمیمی برای انتخاب عوامل پشت دوربین «قبل از بلوغ» نکرده است.

با توجه به اینکه پیش تولید فیلم آغاز و بخشی از لوکیشن‌‌های آن انتخاب شده، برنامه ریزی گروه برای آغاز فیلمبرداری در شهریور امسال است. تمام صحنه های «قبل از بلوغ» در شهر بزانسون فرانسه فیلمبرداری خواهد شد.

با توجه به سوژه این فیلم، به نظر می رسد ساخته جدید کاهانی، فیلمی متفاوت در کارنامه اش باشد. عبدالرضا کاهانی اوایل بهمن سال گذشته ایران را به مقصد فرانسه ترک کرد و طی این مدت پیگیر ساخت فیلم در این کشور بوده است. آخرین ساخته او «بی خود و بی جهت» سال گذشته اکران عمومی شد. این فیلم که جزو فیلم های تحریمی حوزه هنری بود توانست بیش از یک میلیارد تومان فروش کند.

عبدالرضا کاهانی ساخت فیلم‌های «آدم»، «بیست»، «اسب حیوان نجیبی است»، «هیچ»، «بی‌خود و بی‌جهت» و... را در کارنامه خود دارد.

فیلم سینمایی «استشهادی برای خدا» به کارگردانی علیرضا امینی و با بازی محسن تنابنده و... پس از 6 سال در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.

«استشهادی برای خدا» در سال 86 ساخته شد و در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر شرکت کرد.

«استشهادی برای خدا» در این جشنواره توانست سیمرغ بلورین نقش مکمل مرد را برای بازی محسن تنابنده و جایزه ویژه مسابقه راه انبیاء را دریافت کند. این فیلم همچنین در بخش‌های فیلمنامه و فیلمبرداری یکی از نامزد‌های کسب جوایز بود.

در این فیلم که تهیه‌ آن برعهده سعید حاجی‌میری بوده است، محسن تنابنده، جمشید هاشم‌پور، احمد مهران‌فر، سروناز مستوفی و... ایفای نقش

 کرده‌اند.

داستان «استشهادی برای خدا» درباره فتحی، راهبان قدیمی قطار است که در روزهای پایانی زندگی‌اش، برای جبران اتفاقات گذشته به روستای زادگاه خود باز می‌گردد. او درصدد استشهادی برای خداست تا آسوده بمیرد.

فیلم سینمایی «استشهادی برای خدا» توسط موسسه رسانه‌های تصویری در شبکه نمایش خانگی توزیع شده و 3هزار تومان قیمت دارد.

علیرضا امینی اکنون در حال ساخت فیلم سینمایی «بلوک 9 خروجی 2» است تا با جدیدترین اثرش در سی و دومین جشنواره فجر شرکت کند.

فیلم‌سینمایی «سوت پایان» به کارگردانی نیکی کریمی در کالج فیلم اروپا به نمایش درمی‌آیدhttp://30nemairan.eu/images/30nemairan/pic/HP/NewZ/karimi.jpg این فیلم امروز 17 تیر ماه برای دانشجویان این کالج در دانمارک به عنوان یکی از مدارس سینمای معتبر اروپایی نمایش داده خواهد شد.
از نیکی کریمی هم برای حضور در این جلسه‌ی تدریس دعوت شده بود که این کارگردان به دلیل بازی‌اش در تئاتر «شام با دوستان» موفق به حضور در این برنامه نشده است.
سال گذشته این فیلم در جشنواره وزول فرانسه سه جایزه بدست آورد و امسال هم در جشنواره مانهایم آلمان موفق به کسب جایزه اصلی شد.
«سوت پایان» به عنوان سومین تجربه کارگردانی کریمی که بر مبنای فیلمنامه‌ای از خود او ساخته شده با بازی نیکی کریمی، شهاب حسینی، اشکان خطیبی، هستی مهدوی‌فر، غزاله رشیدی، نادر فلاح و آتیلا پسیانی داستان سامان و سحر زوج مستندسازی است که زندگی آرامی را در شهر تهران می‌گذارند. اما در فیلمی که سامان برای تلویزیون ساخته صحنه‌ای خراب می‌شود و سامان به علت گرفتاری، تکرار صحنه فیلمبرداری را به همسرش سحر می‌سپارد و...

بخش‌های باقی‌مانده فیلم عطاران که حدود 30 درصد است  در تهران و مشهد جلوی دوربین خواهد رفت. بخش‌هایی از قصه در مشهد می‌گذرد زیرا یکی   

http://30nemairan.eu/images/30nemairan/pic/HP/NewZ/attaran.jpg

   شخصیت‌های داستان در این شهر زندگی می‌کند

بنابراین گزارش، پیش تولید فیلم اواخر ماه و ظرف دو هفته انجام می‌شود و به گروه بازیگران و عوامل پشت تولید اضافه خواهد شد.
در بخش‌های مربوط به ایران فیلم علاوه بر حضور چهره‌های مطرح سینما از چهره‌های جدید نیز استفاده می‌شود. بخش‌های ابتدایی داستان که شخصیت اصلی راهی کن می‌شود در تهران جلوی دوربین‌می رود. طبق برنامه ریزی انجام شده فیلم ظرف 25 جلسه جلوی دوربین خواهد رفت. مدیریت فیلمبرداری فیلم بر عهده احمد احمدی است.  
در حال حاضر  محمد توکلی (تدوینگر فیلم خوابم میاد) مشغول تدوین تصاویر مربوط به فرانسه است ، مرحله راف کات سکانس‌های فرانسه به اتمام رسیده و به زودی به مراحل فاین کات می‌رسد. «رد کارپت» در ستایش از انسان و سینماست.
سایر عواملی که در فرانسه  برای ساخت این فیلم همکاری داشته‌اند عبارتند از:
 موسیقی متن: حمیدرضا صدری/ صدابردار همزمان:رود ریگو الی سا/ دستیاران کارگردان: جمال هاشمی ، آنابلا ما چالت/ پشتیبانی تولید بخش فرانسه:کارلا لارسون / مدیر تهیه بخش فرانسه: مارک انصاری/ عکاس: اندره گیل برتو /دستیار فیلمبردار: اریک پیلون /تدارکات: حمید قلیچ خانی،محمد رضا عرب/ صحنه و لباس بخش فرانسه :کیوان مقدم /اجرا صحنه و لباس: نور شمس ، ماریلو مینگ لانا ، وحید کرمی/ پذیرایی: شاین شالوین ، رزیتا شالوین/ حمل و نقل: دامین چدویل ، الکس آلفردو / با سپاس از: بنیاد سینمایی فارابی (آقایان حسن نجاریان ، امیر اسفندیاری)/مجری طرح: احمد احمد

سينما بايد تصويري و اقعي از روحانيت ارائه كند

نبايد تنها در قالب ديني و طنز به قشر روحانيت نگاه كرد.

سينما بايد تصويري و اقعي از روحانيت ارائه كند


تا يك دهه پيش تصويري كه سينماي ايران از روحانيت ارائه مي داد ؛ معمولا كليشه اي و تكراري تا اينكه با توليد و ساخت چند پروژه ي سينمايي با محوريت روحانيت براي اولين بار اقدامي جدي در جهت شناخت بهتر و ملموس تر از روحانيون صورت گرفت.

همايون اسعديان كارگردان فيلم سينمايي (طلا و مس) در گفتگو با خبرنگار سينما خبر از ارائه تصويري متفاوت از اين نقش در سينما و تلويزيون مي گويد : در چند فيلمي كه موفق شدند در اين زمينه كار كنند و راجع به روحانيت يا حداقل اينكه يك شخصيت روحاني يكي از كاراكترهاي قصه را تشكيل مي داد . اتفاقا باعث شده كه اين قشر براي مردم ملموس تر شود و احساس كنند به آنها نزديك هستند و باهاشون ارتباط برقرار كنند و قطعا اين فيلم ها همچون زير نور ماه و ‌طلا و مس طبيعتا  در شناساندن اين طيف از حامعه سهم بسزايي داشته و باعث شده روحانيت از حالت فرازميني به يك حالت واقعي تر تبديل شود و اينكه قشر روحاني با ديگر طبقه هاي اجتماعي فرقي ندارد و مانند مردم زندگي خصوصي خود را دارد و از مشكلات و  درگيري هاي خاص خودش برخوردار است و نبايد فقط در قالب سياسي و حكومتي به اين قشر نگاه كنيم.

***

 با توجه به بضاعت بالا و مهم بودن اين قشر حتما بايد آثار نمايشي از اين گروه اجتماعي ساخته شود.

عليرضا افخمي كارگردان فيلم تلويزيوني «او يك فرشته بود» در گفتگو با خبرنگار سينما خبر با توجه به دلايلي كه مانع پرداخت فيلمسازان به اين قشر از جامعه مي شود؛ تصريح كرد: با وجود اين حساسيت ها همچنان قشر روحاني ، اينقدر بضاعت دارد و اينقدر هم هستند اين گروه اجتماعي كه بايد در آثار اجتماعي حتما بايد به آن پرداخت شود و بايد اين خطرات را به جان بخريم ، جنبه هاي انتقادي كه احتمالا در رفتار و حركات وجود دارد به آنها متذكر شويم و در عين حال جنبه هاي مثبت حضور آنها را در بطن اجتماع و كارهاي مفيدي كه براي مردم انجام مي دهند را قدرداني كنيم.

***

 بازي در نقش روحانيت مستلزم مطالعه و تحقيق است

فخرالدين صديق شريف بازيگر پيشكسوت سينما و تلويزيون در گفتگو با خبرنگار سينما خبر از اولين بازي خود در نقش يك روحاني و از ويژگي هايش براي بازي در اين نقش گفت : من در سال 1361 اولين نقش را با بازي در شخصيت سيد جمال الدين اسدآبادي شروع كردم و در كارهاي وزير مختار ،‌ پهلوانان نمي ميرند ، پيامك از ديار باقي و اخراجي ها نقش روحاني را ايفا كرده ام . پذيرش اولين نقش روحاني به جهت ويژگي هاي چهره اي من بود كه در كتابها تصاويري كه از سيد جمال الدين اسدآبادي مشاهده كردم شباهت بسيار زيادي به اين شخصيت دارم به خصوص كه آقاي عبدالله اسكندري تست گريم اين شخصيت را بر روي صورت من انجام دادند و باعث بازي من در اين نقش شد و پس از آن طبق روال هميشگي سينما و تلويزيون ما ،‌نقشهاي مشابه آن به من پيشنهاد شد و كار كردم.

در ادامه صديق شريف از معيارهاي انتخاب براي بازيگري در اين نقش توضيح داد : مهم ترين مسئله دقت است ، دقت در رفتار ، دقت در نوع گويش ، دقت در نشست و برخاست و دقت به تمام اكت هاي يك روحاني در جامعه مي تواند داشته باشد . نوع صلابت كلام و نرمش در گفتار همه ي اين ها از نظر من بايد مورد توجه قرار بگيرد و اگر شخصيت هاي خاصي باشند حتما نياز به مطالعه و تحقيق دارد.

***

 تصوير روحانيت نبايد تصنعي باشد.

حجت الاسلام نائيني منتقد سينما در گفتگو با خبرنگار سينما خبر در رابطه با تصوير روحانيت در سينما گفت:‌ اين ضعف نگاه و ضعف شناخت  عدم آگاهي از قشر روحانيت موجب مي شود كه معمولا اگر تصويري از يك روحاني ، طلبه يا مبلغ ديني ترسيم كنند يك چهره اي تصنعي باشد. در اين سالهاي اخير ،‌ مشخصا 3 فيلم سينمايي " زير نور ماه ، مارمولك و طلا و مس" در رابطه با روحانيت ساخته شد و در سينماها به روي پرده رفت. فيلم زير نور ماه يك نگاه صحيح و واقع بينانه نسبت به روحانيت و طلاب علوم ديني داشت لذا فيلم اثرگذار و موثري بود و به صورت يك فيلم كاملا تصنعي و صرف موعظه كردن ساخته نشد. در فيلم طلا و مس نيز كارگردان بهترين قالب را براي پرداخت به زندگي يك روحاني و به تصوير كشيدن آن داستان درباره ي قشر روحانيت و طلبگي اما به شكلي زيبا اين مسئله را مطرح كردند و عشق حقيقي را به تصوير كشيدند. اما متأسفانه در فيلم مارمولك ، عدم شناخت درست از روحانيت و طلبه ها آسيب هاي جدي به كليت داستان وارد كرد و نه تنها آن ادعايي كه داشتند برايشان محصل نگرديد بلكه يك حالت بسيار بدي در خيلي از موارد در ذهن مخاطب قرار دارد و مخاطب آنچه كه مي خواست متأسفانه برداشت كرد .

نائيني در خصوص پرداخت به زندگي روحانيت با وجود موانع و رعايت خطوط افزود: يكسري از موانع و محدوديتها عمومي هستند؛ به عنوان مثال: عدم تمسخر ، عدم اهانت ، عدم غرض ورزي اما خط قرمز خاصي كه بتوان نسبت به روحانيت برشمرد و تصوير كرد به همين معناست كه ما واقعا آنها را به عنوان يكي از افراد جامعه ببينيم و در عين حال محدوديت هاي كه آنها دارند را به درستي درك كنيم كه وظيفه اي سنگيني دارند. براي از بين بردن اين موانع بايد از نزديك زندگي بسياري از روحانيون و طلاب را ببينيم كه همان مشكلات و دغدغه هاي زندگي مردم عادي را دارند در عين حال از سر اخلاص و دلسوزي در راه اصلاح جامعه و ترويج معارف الهي قدم بر مي دارند. 

«زندگي جاي ديگري است» جلوي دوربين مي‌رودفهرست عوامل اين فيلم تکميل شده و بازيگران اين روزها مشغول تمرينات روخواني هستند. طبق برنامه ريزي انجام شده «زندگي جاي ديگري است» هفته آينده در تهران جلوي دوربين مسعود سلامي مي رود.

حامد بهداد، نيکي کريمي، يکتا ناصر و پارسا پيروز فر چهار بازيگر اصلي اين فيلم هستند. به غير از اين بازيگران، «زندگي جاي ديگري است» چند بازيگر فرعي نيز دارد که اين هفته معرفي خواهند شد. 

بر اساس گزارش باني فيلم، فيلمنامه اين فيلم را منوچهر هادي به همراه بابک کايدان و پدرام کريمي نوشته اند. فيلم داستان داود، بهيار مجرب بيمارستان است كه بيماران مبتلا به مرگ را احيا مي‌كند اما اكنون مرگ به سراغ او آمده است...

اين سومين فيلم بلند هادي بعد از «قرنطينه» و «يکي مي خواد باهات حرف بزنه است» است که تهيه کنندگي آن را سيد امير سيد زاده بر عهده دارد.

تدوین این فیلم به تازگی توسط سپیده عبدالوهاب آغاز شده است تا در سی و دومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آید.عکس‌های پیمان معادی، نگار جواهریان و مانی حقیقی در «ملبورن»عکس‌های پیمان معادی، نگار جواهریان و مانی حقیقی در «ملبورن»

شنیده ها حاکی است که این فیلم یکی از فیلم اولی های متفاوت سینمای ایران است و اگر موفق به حضور در جشنواره فیلم فجر شود می تواند نظر منتقدان و مردم را به خود جلب کند. البته در جشنواره سال گذشته فجر هم جدا از چند فیلم که نتوانستند وارد مسابقه شوند، شاهد حضور فیلم های اول متفاوتی بودیم.

بنابر گزارش مهر، در این فیلم سینمایی بازیگرانی چون مانی حقیقی، پیام معادی، نگار جواهریان، روشنک گرامی، الهام کردا، ویدا جوان، پرستو مقدم حضور دارند و علی سرابی نیز به عنوان بازیگردان در این پروژه همکاری می کند.

نویسنده و کارگردان: نیما جاویدی، مشاور کارگردان: کیانوش عیاری، مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، صدابردار: وحید مقدسی، طراح گریم: سودابه خسروی، مدیر تولید: حسین بشگرد و... از عوامل این فیلم هستند.

اصطلاح فیلم اولی که چند سالی در سینمای ایران رایج شده است به فیلم هایی اطلاق می شود که کارگردان آنها اولین فیلم بلند سینمایی اش را می‌سازد.

امير سيفي "گذشته"ایی که آینده زیبا دارد جدیدترین اثر اصغرفرهادی و اولین فیلم خارج از کشور او به نام "گذشته"(le passe) حدود 10 روزی از اکران عمومی اش در ایران می گذرد،فیلمی که بسیاری از دوستداران سینمای فرهادی با هیجانی همراه با ترس منتظر تماشایش بودند تا ببینند کارگردان اسکاری برای فیلم جدیدش سراغ چه مضمونی می رود.

فرهادی با اذعان به این موضوع که انتظارات از او بالا رفته با اقدامی شجاعانه فیلم خود را در فرانسه و مهمتر از آن به زبان فرانسه ساخته است،اقدامی که بسیاری از فیلمسازان مشهور جهان مثل (هو هسیائو-هسین) در «پرواز بالون قرمز» و (لویه)در «عشق و کبودی» چون به زبان کشوری که در آن فیلم می ساختند آشنا نبودند،ناتوانی شان در هدایت درست بازیگران به طور کامل مشخص بود،ولی با دیدن چند سکانس از"گذشته"مخاطب متوجه می شود که فرهادی خارج ازگروه این فیلمسازان قرار گرفته وبا فیلمی ملودرام که به جزییات پرداخته است،روبرو می شويم.
 
فیلم در فرانسه فیلمبرداری شده است و سکانس های خارجی فیلم در لوکیشن های حومه شهر پاریس،یک داروخانه،خشکشویی، رستوران و خانه ای سرد و بی روح با پنجره های بسیار که تماشاگر را به یاد فیلم"جدایی نادر از سیمین" می اندازد،فیلمبرداری شده است.
در این فیلم ماری(برنيس بژو)ازهمسرش احمد(علی مصفا) می خواهد بعد از 4 سال به فرانسه برگردد تا به صورت رسمی از هم طلاق بگیرند هر چند طبق قانون حضور احمد لازم نیست ولی ماری با این کار می خواهدخداحافظی تلخی را برای احمد رقم زند و به جای اینکه برای او هتل رزرو کند او را با خود به خانه می برد و در آنجا احمد متوجه می شود فردی به نام سمیر(طاهررحیم)در آن خانه حضور دارد که قرار است با ماری ازدواج کند.
 
در سکانس هاي اوليه فيلم وقتي ماری برای استقبال از احمد به فرودگاه می‌رود، فاصله عمیق میان این دو نفر با گفتگو از پشت شیشه‌ای ضخیم نمایان می‌شود،مانع شيشه اي که مانع درکشان از همديگر هست و در صحنه اي بعد زماني که ماري با ماشين دنده عقب بي مورد مي گيرد عنوان فيلم مشخص مي شود زيرا ماري بي جهت به گذشته مي خواهد برگردد،ولی کارگردان به خوبي علاقه ای که هنوز ماری به احمد دارد را نمايش مي دهد و در سکانسی از فیلم لوسی(پائولين بورلت)دختر بزرگ ماری به احمد می گوید مادرش به خاطر این دارد با سمیر ازدواج می کند که از نظر ظاهری شبیه به احمد است.
 
احمد با ظاهری آرام و به خواست ماری درگیر ماجراهایی می شود که کارگردان به صورت جزیی به آنها پرداخته است تا جایی که تراژدی از دل اتفاقات به ظاهر بی اهمیت خلق می شود.فرهادی در این فیلم سعی کرده نشان دهد که انسان چگونه ناامیدی و خشم نشات گرفته از زندگی گذشته‌اش را از طریق انتخاب‌های غلط در زندگی جدید توجیه می کند و نگاه ویژه ای به شهامت عذرخواهی و راستگویی در این فیلم داشته است.
 
شاید از دیدگاه مخاطب ایرانی به معایب فیلم،مدت زمان 130 دقیقه ای فیلم که از حوصله مخاطبان ایرانی به واسطه عادت کردن به فیلم هایی که مدت زمان کمتری دارند و همچنین زیرنویس فارسی فیلم اشاره بتوان کرد که در هر صورت فیلم محصول کشور فرانسه و از عهده کارگردان خارج است.
 
میزانس های عالی فرهادی همراه با کادربندی های فوق العاده محمود کلاری از دیگر نکات مثبت فیلم بشمار می رود که تماشاگر را تا انتهای فیلم همراه خود نگه می دارد.
 
فیلم بر پایه عشق و مرگ و روابط خانوادگی ساخته شده است که قربانیان اصلی این نوع روابط کودکان هستند.روابط ماری،احمد و سمیر هسته اصلی داستان را شکل داده اند و کارگردان در کنار بدنه ی اصلی داستان توانسته است به مسائلی هم چون دروغ،عشق و نفرت بپردازد.
 
"گذشته" همانند فیلم قبلی اصغرفرهادی پایانی بازدارد و کارگردان دست مخاطب را در تصمیم گیری آینده شخصیت هایی که در گذشته سیر می کنند باز گذاشته است،"گذشته"ای که می تواند در جشنواره های مختلف و مراسم اسکار 2014 آینده ای زیبا داشته باشد.
 

فيلم سينمايي "زندگي جاي ديگري است" به كارگرداني منوچهر هادي هفته آينده كليد مي خورد."زندگي جاي ديگري است" ...؟! + تصاوير                                               فهرست بازيگران اين فيلم تكميل شده و گروه آخرين مراحل پيش‌توليد را سپري مي كنند. حامد بهداد، نيكي كريمي، يكتا ناصر و پارسا پيروزفر بازگران اصلي "زندگي جاي ديگري است" هستند كه تهيه‌كنندگي آن را سيد امير سيدزاده بر عهده دارد.                                                                                                                                                                  اين سومين فيلم بلند سينمايي منوچهر هادي بعد از "قرنطينه" و "يكي مي‌خواد باهات حرف بزنه" است. در خلاصه داستان فيلم آمده است: داود، بهيار مجرب بيمارستان است كه بيماران مبتلا به مرگ را احيا مي‌كند اما اكنون مرگ به سراغ او آمده است...                                                                                                               فهرست عوامل اصلي "زندگي جاي ديگري است" عبارتند از كارگردان: منوچهر هادي، نويسندگان: منوچهر هادي، بابك كايدان، پدرام كريمي، مدير فيلمبرداري: مسعود سلامي، طراح صحنه و لباس: آتوسا قلمفرسايي، طراح گريم: سودابه خسروي، صدابردار: جهانگير ميرشكاري،دستيار اول كارگردان و برنامه ريز: نغمه نظري، دستيار دوم كارگردان: شهاب محسني نژاد، مدير تداركات: پرويز كاظم لو، جانشين توليد: مهرداد متولي، منشي صحنه: رضا بقايي، عكاس: آرش صادقي، مجري طرح: مجتبي متولي، سرمايه گذاران: حامد سلگي، سيد امير سيد زاده، بازيگران: حامد بهداد، نيكي كريمي، يكتا ناصر و پارسا پيروز فر. تهيه كننده: سيد امير سيد زاده.

 

فيلم سينمايي «گناهکاران» به کارگرداني فرامرز قريبيان نامزد دريافت جايزه بهترين فيلم خارجي از جشنواره مادريد شد.ا      «گناهکاران» در مادريد اسپانیا                                                                          ا ين فيلم در پنجمين حضور بين المللي اش توانسته در جشنواره مادريد جزو 6 فيلم منتخب براي دريافت جايزه بهترين فيلم غير اسپانيايي قرار بگيرد. در اين بخش فرامرز قريبيان به عنوان بهترين کارگردان و سام قريبيان به عنوان بهترين فيلمنامه نويس نامزد دريافت جايزه هستند.

اين فستيوال ديروز (3 جولاي) آغاز به کار کرده و قرار است طي چند روز آينده برگزيدگان خود را انتخاب کند.«گناهکاران» در اولين حضور بين المللي خود شهريور ماه سال قبل در فستيوال «ميل ولي» در کاليفرنيا پذيرفته شده و به نمايش درآمده بود.

بر اساس گزارش بانی فیلم، جشنواره هاي مارديا اسپانيا، لوسرن سوئيس و سونوما کاليفرنيا ديگر فستيوال هايي هستند که طي يکسال گذشته «گناهکاران» را نمايش داده اند که از اين ميان اين فيلم از فستيوال لوسرن توانست ديپلم افتخار بگيرد.

 

طبق برنامه ريزي هاي انجام شده «گناهکاران» قرار است از در اکران دوم عيد فطر در گروه آفريقا به نمايش دربيايد. با توافقات انجام شده اين فيلم بعد از پايان اکران «هيس! دخترها فرياد نمي زنند» در اين گروه سينمايي روي پرده برود.

قريبيان اين فيلم را دو سال قبل در تهران و ترکيه ساخت که در بخش مسابقه جشنواره فيلم فجر به نمايش درآمد و رامبد جوان توانست براي ايفاي نقش در اين فيلم سيمرغ بلورين بگيرد. فرامرز قريبيان، رامبد جوان، بهاره کيان‌افشار، همايون ارشادي، هومن برق نورد، کوروش تهامي، ملکه رنجبر، اميد روحاني، رضا رويگري، شقايق فراهاني، مهتاج نجومي و نسرين مقانلو بازيگران اين فيلم هستند. «گناهکاران» داستان يک کاراگاه و دستيارش است که درگير پرونده پيچيده قتل دختري جوان مي شوند. پخش فيلم «گناهکاران» را فيلميران بر عهده دارد.

  

پیش‌تولید فیلم سینمایی "کلاشینکف" بعد از سپری شدن تب و تاب انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری آغاز می‌شود.

سعید سهیلی کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که هنوز پیش‌تولید فیلم سینمایی "کلاشینکف" را آغاز نکرده است، گفت: آغاز پیش‌تولید فیلم سینمایی "کلاشینکف" بعد از انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری خواهد بود.

وی توضیح داد: هنوز بازیگری برای این فیلم انتخاب نکرده و ترجیح می دهم با آرامتر شدن جو حاکم بر جhمعه که ناشی از برگزاری انتخابات است، پیش تولید و سپس ساخت این فیلم سینمایی را آغاز کنم.
"کلاشینکف" داستانی اجتماعی و تلخ است که با رگه های طنز همراه می‌شود. فیلمنامه این اثر سینمایی توسط سعید سهیلی و مهدی محمدنژادیان نوشته شده است.
به گفته سهیلی، "کلاشینکف" فیلمی پربازیگر و در راستای داستان فیلم سینمایی "گشت ارشاد" فیلم قبلی وی است.
"گشت ارشاد" آخرین ساخته سعید سهیلی، ماجرای سه جوان جنوب شهری است که برای بدست آوردن پول و گذراندن زندگی دست به کارهای خلاف می زنند. در این فیلم بازیگرانی چون حمید فرخ نژاد، پولاد کیمیایی، ساعد سهیلی، جمشید هاشم پور، نیوشا ضیغمی، سحر قریشی و .... حضور دارند.
این فیلم سینمایی در اکران نوروزی سال ١٣٩١ در سینماهای کشور به نمایش درآمد.

سيدجمال ساداتيان درباره فعاليت‌هاي جديدش  گفت: تصميم دارم به‌زودي کار جديدي به‌نام «جامه‌دران»، برگرفته از رمان ناهيد طباطبايي، را به کارگرداني حميدرضا قطبي آغاز کنم.

وي در ادامه افزود: سال گذشته درخواست پروانه ساخت اين فيلم را به وزارت فرهنگ و ارشاد داديم اما باحاتمي، فروتن، توسلي و فرهي در «جامه دران»  ساخت آن مخالفت شد و پروانه ساخت را تمديد نکردند. تهيه کننده «برف روي کاج‌ها» درباره بازيگران اين فيلم توضيح داد: با بازيگراني نظير محمدرضا فروتن، ليلا حاتمي، بيتا فرهي و هانيه توسلي قراردادي براي نقش‌آفريني در اين فيلم بسته شد، اما به مرحله ساخت نرسيد. ساداتيان يادآور شد: فيلمنامه «جامه‌دران» از موضوع اجتماعي زيبايي برخوردار است که براساس يکي از رمان‌هاي ناهيد طباطبايي به همين نام نوشته شده است.

وي گفت: فيلم درباره زني به نام شيرين است که در مراسم ختم پدرش به روابط جديدي در زندگي او پي مي‌برد و حقايقي تازه را کشف مي‌کند.

ساداتيان توضيح داد: داستان فيلم حول سه زن مي‌گذرد. داستان از شيرين، زني 35 ساله، شروع مي‌شود و به کشف حقايق مي‌رسد. براي ايفاي نقش‌هاي اصلي اين فيلم از بازيگران حرفه‌اي سينما بهره‌خواهيم گرفت.

محمدرضا گلزار که مدتی در خارج از ایران به‌سر می‌برد و این حضور با حاشیه‌هایی همراه بود، اخیرا مجددا به کشور بازگشته است.

 

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حضور محمدرضا گلزار، بازیگر خبرساز سینمای ایران در خارج از کشور، حواشی زیادی را برای وی در شبکه‌های اجتماعی به‌دنبال داشت. در این مدت، عکس‌های او در کنسرت‌ها مختلف منتشر می‌شد؛ به‌شکلی که عده‌ای تصور می‌کردند با این عکس‌ها او دیگر قصد بازگشت به کشور یا حداقل حضور در سینما را ندارد.

 

حتی در میان این حواشی، شایعاتی مبنی بر ممنوع‌الورودی وی نیز منتشر شد اما اخیرا خبرنگار ایسنا، این بازیگر پرحاشیه سینمای ایران را در یکی از کافه‌های شهر تهران مشاهده کرده و از یکی دو نفر شنید که او دو سه هفته‌ای است که به کشور بازگشته است.

 

به گزارش ایسنا، محمدرضا گلزار، گیتاریست گروه موسیقی آریان، کارش را در سینما با «سام و نرگس» ایرج قادری آغاز کرد و پس از آن تا مدت‌ها پول‌سازترین بازیگر سینمای ایران محسوب می‌شد؛ تا جایی که حضورش در یک فیلم، فروش چند صد میلیون تومانی آن را تضمین می‌کرد.

 

البته بازیگری که به واسطه چهره‌اش پا به عرصه سینما گذاشته بود، حواشی خاص خودش را هم به‌دنبال داشت. گفته می‌شد او برای بازی چند دقیقه‌ای در فیلم «دموکراسی تو روز روشن» 90 میلیون تومان در آن زمان دریافت کرده است و در یک مورد نیز سخن از قرارداد یک میلیارد تومانی او برای چند پروژه با یکی از تهیه‌کنندگان سینمای ایران به‌میان آمد. البته دستمزد‌های نجومی تنها یک پای حاشیه‌های گلزار بود. علاوه بر این، او یک روز در تیم والیبال هنرمندان حاضر می‌شد، یک روز سرپرست یک تیم والیبال حرفه‌ای می‌شد، گاهی بحث ممنوع‌الکاری او مطرح می‌شد و گاهی هم خبرهای غیرموثقی مبنی بر دیدارش با برخی شخصیت‌های سیاسی انتشار می‌یافت، زمانی در نقش روحانیت ظاهر می‌شد روز دیگر عکسش در کنار بازیگر خوش‌چهره دیگری روی جلد روزنامه‌های زرد بود و....

 

محمدرضا گلزار در یک دهه گذشته، در 21 فیلم سینمایی بازی کرد و برای اغلب‌شان سودهای سرشاری داشت 

 

در هر صورت، باید محمدرضا گلزار را یکی از سوپراستار‌های دهه اخیر سینمای ایران دانست که جوان‌ها برای دیدنش روی پرده سینما صف می‌کشیدند؛ سوپراستارهایی که این روزها دیگر از آن‌ها نشانی نیست. باید دید آیا گلزار پس از شکست‌های اخیرش می‌تواند دوباره به روز‌های طلایی خود بازگردد؟ البته پاسخ به این پرسش، مستلزم پاسخ به پرسش دیگری است: آیا گلزار با شرایط گذشته، فرصت ادامه فعالیت در سینمای ایران را به‌دست خواهد آورد؟

يکي از مصاديق جذاب پيوند ميان فوتبال و سينما اين روزها دوباره شکل گرفته است و جنبه عيني آن را مي توان در فيلم روي پرده g«گذشته» مشاهده کرد. به موجب این گزارش، پس از چند بار ابراز ارادت عادل فردوسي‌پور در برنامه پرمخاطب «نود» به هنرهفتم از جمله دعوت از سروش صحت، حبيب رضايي و رامبد جوان درآخرين برنامه پيش از نوروز 91 تا اختصاص بخش‌هايي از برنامه به روز ملي سينما و تبریک به اصغر فرهادی برای کسب جایزه اسکار، مي‌توان با قاطعيت اين مجري را جزو علاقه مندان حرفه اي فيلم و سينما دانست. به ويژه که او سال 88 مخاطب ويژه فيلم «درباره الي» در جشنواره فيلم فجر بود و دو سال پيش نيز به برج ميلاد رفت تا در کنار خبرنگاران و اصحاب رسانه، تماشاگر«جدايي نادر از سيمين» شود. حالا اصغر فرهادي نيز با تمهيد جالبي در فيلم جديدش به اين دلبستگي فردوسي پور واکنش مثبت نشان داده و به نوعي چهره سرشناس عرصه اجرا و گزارشگري را مشمول لطف خود قرار داده است. ماجرا از اين قرار است در سکانسي از فيلم «گذشته» کاراکتر احمد با بازي علي مصفا براي بازگرداندن دختر قهر کرده‌اش به منزل دوست خانوادگي شان شهريار (با بازي بابک کريمي) مي‌رود. در همين فصل شهريار مشغول تماشاي برنامه اي در تلويزيون است که با کمي دقت روي آن مي توان صداي عادل فردوسي پور را به خوبي تشخيص داد. صدايي که مربوط به يکي از بخش‌هاي برنامه نود است و به بازي تيم‌هاي فوتبال سپاهان و استقلال مي‌پردازد. البته فرهادي بازيرکي به گونه اي اين بخش را در فيلمش ترتيب داده که صرفاً صداي فردوسي پور شنيده شود و تصوير در پس زمينه چندان مشخص نباشد تا از اين راه، اهميت و جايگاه خاص فردوسي پور، فارغ از صداوسيما رابراي تماشاگرش روشن کند. شايد هم از اين راه خواسته زيرکانه گلايه‌مندي خود را از صداوسيما منعکس کند که در قبال اخبار دريافت جوايز و افتخارات فيلم‌هاي اخير اين کارگردان، موضوع انفعالي اتخاذ کرد. فرهادي درآثار خود ثابت کرده براي هر حرکت و نمايي طرح و ايده اي دارد و بي دليل چيزي را در فيلم‌هايش جاي نمي دهد. در سکانس مذکور هم وقتي يک کاراکتر در دل اروپا برنامه نود را مي‌بيند، يعني محبوبيت فردوسي پور خارج از مرزهاي ايران هم جريان دارد. اما بد نيست بدانيد به گزارش بانیفیلم اين حرکت فرهادي از چشم فردوسي پور پنهان نمانده و عادل در صفحه شخصي خود در فيسبوک خطاب به فرهادي نوشته که از او به خاطر پرداختن به چنين صحنه اي متشکر است. فردوسي پور با اين پيام تشکر و آرزوي موفقيت هم از فرهادي تقدير کرده و هم نشان داده فيلم کارگردان برجسته کشورمان را ديده است. سوال اینجاست که آیا تشکر مجری «نود» از اصغر فرهادی در شبکه اجتماعی قابل استناد است یا مثل اغلب اظهار نظرهای فیس بوکی چهره های مشهور بزودی تکذیب خواهد شد؟
در این فیلم شهاب حسینی، مریلا زارعی، طناز طباطبایی، جمشید هاشم‌پور، فرهاد آئیش، امیر آقایی، بابک حمیدیان، مهدی ماهانی، مجید مشیری، امیر دژاکام، هادی مرزبان با حضور افتخاری ستاره اسکندری به ایفای نقش در این فیلم می‌پردازند. «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» توسط مرتضی پورصمدی فیلمبرداری می‌شود و تهیه‌کنندگی این پروژه پربازیگر برعهده پوران درخشنده است. /عکس: بابک برزویه
 

فیلم سینمایی "کلید شکسته" جدیدترین اثر مسعود کیمیایی تا دو هفته آینده جلوی دوربین علیرضا زرین دست می‌رود. 

کيميايي

       

                                                 


پیش‌تولید فیلم سینمایی "کلید شکسته" به کارگردانی مسعود کیمیایی آغاز شده و گروه این اثر سینمایی لوکیشن‌های مورد نظر فیلم را که تمامی سکانس های آن در تهران فیلمبرداری می‌شود، انتخاب کرده‌اند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، این فیلم سینمایی قرار است طی دو هفته آینده جلوی دوربین علیرضا زرین‌دست برود.

در حال حاضر تنها حضور مهناز افشار و پولاد کیمیایی در این فیلم قطعی شده و هنوز نامی از دیگر بازیگرانی که قرار است در این فیلم حضور داشته باشند، منتشر نشده است. پیش از این مسعود کیمیایی برای انتخاب بازیگر مرد "کلید شکسته" سه گزینه حمید فرخ نژاد، مهران مدیری و رضا عطاران را در لیست خود قرار داده بود که هنوز از قطعی شدن حضور یکی از این بازیگران در فیلم خبری نشده است.

"کلید شکسته" داستان دو جوان را روایت می کند که یک شب در یک باشگاه بیلیارد با زنی روبرو می شوند و در دو راهی تصمیم قرار می گیرند، داستان این فیلم از یک نیمه شب تا صبح روایت می‌شود. همانطور که داستان فیلم نشان می‌دهد نقش زن آن حضوری کلیدی در داستان دارد و باید منتظر ماند و دید این نقش به کدام یک از بازیگران زن سینمای ایران می‌رسد.

در "کلید شکسته" دو نقش زن و سه نقش مرد وجود دارد که مهناز افشار و پولاد کیمیایی به عنوان دو تن از بازیگران این فیلم انتخاب شده اند. پیش از این نیز قرار بود لیلا حاتمی به عنوان یکی دیگر از بازیگران زن این فیلم انتخاب شود، اما به دلیل آن که این بازیگر در خارج از کشور حضور دارد، بازی وی در این فیلم منتفی است. بابک برزویه نیز به عنوان عکاس در این پروژه حضور دارد.

"کلید شکسته" دومین همکاری مهناز افشار با مسعود کیمیایی است. وی پیش از این در فیلم "رئیس" با مسعود کیمیایی و پولاد کیمیایی همکاری داشته است. پولاد کیمیایی نیز در اکثر فیلم های مسعود کیمیایی به عنوان بازیگر حضور داشته است. آخرین فیلم سینمایی که پولاد کیمیایی در آن بازی کرد، فیلم سینمایی "گشت ارشاد" به کارگردانی سعید سهیلی است که نوروز سال 91 در سینماها اکران شد و بعد از مدتی نمایش آن در سینماهای کشور متوقف شد.

پیش از این مسعود کیمیایی دو فیلمنامه "خائن‌کشی" و "دست تنها" را برای دریافت پروانه ساخت به سازمان سینمایی ارائه کرده بود که موقعیت ساخت این دو فیلم سینمایی فراهم نشد.

سخنگوی شورای صنفی نمایش از قطعی شدن اکران فیلم‌های "دهلیز"، "هیس! دخترها فریاد نمی زنند"، "جا به جا"، "فرزند چهارم" و "هیچ کجا، هیچ کس" برای اکران عید فطر خبر داد.

 حبیب کاوش در این‌باره به خبرنگار مهر گفت: قرارداد اکران فیلم‌های "دهلیز" در آزادی، "هیس! دخترها فریاد نمی زنند" در آفریقا، "جا به جا" در عصرجدید، "فرزند چهارم" در قدس و "هیچ‌کجا، هیچ‌کس" در گروه سینمایی استقلال به ثبت رسید.

وی همچنین درباره طرح اکران ویژه ماه رمضان افزود: طبق مصوبه شورا، تمام بلیت‌های سینماها در ماه رمضان نیم‌بها است. همچنین سینماداران می توانند بعد از افطار سانس‌های نمایش خود را تا زمانی که مخاطب دارند، ادامه دهند و هیچ محدودیتی هم در این زمینه وجود ندارد.

کاوش در پایان توضیح داد: ما به پخش‌کننده ها اعلام کردیم اگر فیلمی مناسب برای ماه رمضان دارند، می توانند اکران کنند و ما برای این فیلم‌ها تسهیلات در نظر می گیریم و از آنها حمایت می کنیم. اگر فیلم جدیدی به ثبت نرسید صاحبان فیلم هایی که می خواهند اثر خود را در عید فطر اکران کنند، می توانند بعد از پایان ایام عزاداری، فیلم ها را یک هفته زودتر اکران کنند و ما این یک هفته را در زمان نمایش آنها در نظر نمی‌گیریم.اکران عید فطر


صحبت های کارگردان و نویسنده هوش سیاه درباره ساخت سری سوم این سریال                                                                                    the dark intelligence 300x250 نظر عوامل هوش سیاه درباره ساخت سریال هوش سیاه 3                                                                         با توجه به ناتمام ماندن داستان هوش سیاه بعد از آخرین قسمت از سری دوم این سریال و صحبت های قبلی کارگردان این مجموعه که گفته بود من برای هوش سیاه تا صد قسمت برنامه و ایده دارم و می‌توانم آن را پرکشش و جذاب ادامه بدهم احتمال ساخت هوش سیاه ۳ قوت گرفته است .

مسعود آب پرور اعلام کرد است تا زمانی که شرایط مناسب برای تولید سری سوم این سریال فراهم نشود، به مخاطب خیانت نمی کند. او هم چنین در نشست خبری سریال هوش سیاه ۲ که یک شنبه ۹ تیرماه ۹۲ برگزار شد گفت شرایط برای ادامه‌ سازی و ساخت هوش سیاه ۳ مهیا نیست . «هوش سیاه » بچه من است و علاقه خاصی به آن دارم و نمی توانم زوال و نابودی‌اش را ببینم.

آرش قادری نویسنده هوش سیاه چند روز پیش در مصاحبه ای اعلام کرده بود صحبت‌هایی کردیم که فصل سه این سریال را بر خلاف فصل دوم بدون وقفه ادامه دهیم .                                

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام فیلم برای اسکار بهتر است ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 64
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 54
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 60
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 68
  • بازدید ماه : 64
  • بازدید سال : 365
  • بازدید کلی : 5,632